2024. július 27., szombatMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Nem egyetlen vita vezetett a Fradi-csatár felfüggesztéséhez

Hirdetés

Nem egyetlen vita vezetett a Fradi-csatár felfüggesztéséhez

Alexandar Pesics a hétvégi, Puskás Akadémia elleni 1–1-es döntetlenre végződő bajnokin a Ferencváros meccskeretébe sem került be. A találkozót követően vezetőedzője, Dejan Sztankovics újságírói kérdésre megerősítette, nem betegség vagy sérülés volt ennek az oka, hanem egy szakmai-fegyelmi döntés. 

A szerb csatár ezek után az Informer.rs-nek azt mondta, az egész ügyet csak a média fújta fel.

„Állítom, hogy nem volt semmilyen összetűzés, ez hülyeség – nyilatkozta a Fradihoz tavaly nyáron érkezett Pesics. – Egyáltalán nem az történt, amit megírtak velem kapcsolatban. Egy kis nézeteltérés alakult ki a Fradi kapusa és köztem egy labda miatt, de ez naponta előfordul valamennyi klub valamennyi öltözőjében, ami teljesen normális jelenség. Ez az igazság, és már nagyon fáradt vagyok az esettel kapcsolatban megjelent téves információk miatt. Szerdáig Belgrádban tartózkodom, három szabadnapunk van, utána csütörtöktől már a szakmai stáb rendelkezésére állok.”

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/03/19/pesics-botrany-titokzatos-okok-hazugsag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Párizs minket is várt: az Index helyszíni stábja is rácsatlakozott az olimpiára

A mai nap a rendhagyó, Szajnára tervezett ceremóniáé, holnaptól viszont beindul az igazi nagyüzem a …