2024. július 27., szombatMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Néhány napon belül bejelentheti új vezetőedzőjét a Barcelona labdarúgócsapata

Hirdetés

Néhány napon belül bejelentheti új vezetőedzőjét a Barcelona labdarúgócsapata

A helyi lapok már nemcsak arról cikkeznek, hogy Flick személyében érkezik az új vezetőedző a katalán csapat kispadjára, de már azt is tényként közlik, hogy mindezt a 2023/2024-es bajnokság utolsó mérkőzésének, a Sevilla elleni összecsapás másnapján, hétfőn jelenthetik be. A kontraktus részletei még nem véglegesek, a Futball Espana szerint már április 24-én megegyezett a Barca sportigazgatója, Deco a német szakemberrel, és egy idényre tervezi a szerződtetést (tartalmazva egy opcionális pluszévet is). 

A Mundo Deportivo szerint Joan Laporta klubelnök és Deco hétfőn találkoznak Xavival, és tájékoztatják arról, hogy a következő idényben már nem ő irányítja a csapatot. Mint később kiderült, ez korábban megtörtént, mivel a Barcelona már péntek délután hivatalos közlemény formájában tudatta, hogy Xavi Hernández távozik az idény végén. 

Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano szerint Flick a Barca vezetőedzői pozíciójára álommunkaként tekint, a fizetés és a szerződés is részletkérdés. Így a kontraktus megkötése már csak Laportán múlik. 

Hirdetés

???????????????? Hansi Flick, prepared to wait for Barça job as his priority has been clear for months even before Xavi was confirmed as their manager.

The contract and financial agreement has never been an issue. Flick considers Barça a dream job, it depends on Laporta with Xavi now. <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/05/24/spanyol-bajnoksag-la-liga-barcelona-xavi-hans-dieter-flick/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Párizs minket is várt: az Index helyszíni stábja is rácsatlakozott az olimpiára

A mai nap a rendhagyó, Szajnára tervezett ceremóniáé, holnaptól viszont beindul az igazi nagyüzem a …