2024. július 27., szombatMa Anna, Anikó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Anna, Anikó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Molesztálásról és megaláztatásokról írt a többszörös olimpiai bajnok Kozák Danuta

Hirdetés

Molesztálásról és megaláztatásokról írt a többszörös olimpiai bajnok Kozák Danuta

A bejegyzés nagyon nagy lavinát indíthat el a sportban, annak pedig különös jelentősége van, hogy Csipes Ferencet külön kiemelte Kozák Danuta, ugyanis éppen Csipes Tamarával indulhatna párosban a válogatón.

„Nap végén, már túl vagy két edzésen, lefektetted a gyerekeidet, sok volt a két edzés, ledőlnél már te is, de holnap is teljesíteni kell, muszáj regenerálódnia az izmaidnak, elmész gyuratni a sporttelepre este 8-ra. Fekszel a padon, gyakorlatilag meztelen vagy, próbálsz ellazulni, miközben gyúrnak. Valamikor bejön egy edző erősen befolyásolt állapotban. Igen, itt minden normális ember fejében el kellene kezdjen vadul berregni egy vészcsengő. Megnyugtatok mindenkit, nincs itt semmi látnivaló: ebben a sportágban ez »normális«” – kezdi bejegyzését Kozák.

A többszörös olimpiai bajnok állítása szerint ez az edző verbálisan molesztálta és sértegette őt.

Magát valószínűleg viccesnek találhatja, de igazából pont olyan mint egy aluljáróban egy sokadig lepukkant, suttyó alkesz. Persze, ott lépsz két nagyon és soha többet nem látod. Szeretnék lépni én is két nagyot, de kb. meztelenül fekszem a gyúrópadon. Nagyjából a fejemet sem tudom felemelni, mert az erre kialakított mélyedésben van. Lehajtott fejjel, védekezésképtelen pózban kell eltűrnöm a megaláztatásokat. Szerencsére ebben jó vagyok, a sportban megtanulsz kussolni is. Megtanítanak

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kajak-kenu/2024/05/23/kozak-danuta-molesztalas-megalaztatas-csipes-ferenc/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Párizs minket is várt: az Index helyszíni stábja is rácsatlakozott az olimpiára

A mai nap a rendhagyó, Szajnára tervezett ceremóniáé, holnaptól viszont beindul az igazi nagyüzem a …