2024. május 22., szerdaMa Júlia, Rita napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 390,00 Ft
2024.05.22. Júlia, Rita Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 390,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Meghalt a legendás szegedi testnevelő tanár

Hirdetés

Meghalt a legendás szegedi testnevelő tanár

Meghalt Barok István, aki 39 éven át oktatott testnevelést a Ságvári Gyakorló Gimnáziumban. A Szeged365 szerint Barok tanár úr igazi legenda volt a régióban, és amikor az iskola nevét megváltoztatták Szegedi Tudományegyetem Gyakorló Gimnázium és Általános Iskolára, ő volt az, aki, azonnal felszólalt a névváltoztatás ellen.

A lap beszámolója szerint az elismert pedagógus élete a sport körül forgott, és a szegedi sporteseményeknek is rendszeres látogatója, tudósítója volt. Mint írták, a kézilabda volt a kedvence, testnevelő tanárként emlékezetes győzelmet aratott a Ságvári Gimnázium csapataival, és a gyerekek imádták őt. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2024/05/15/barok-istvan-testnevelo-tanar-szeged-sagvari-endre-gimnazium/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Sztankovics saját zsebéből fizethetett azért, hogy azonnal elhagyhassa a Ferencvárost

Múlt csütörtökön vált hivatalossá, hogy Dejan Sztankovics a Magyar Kupa döntőjében elszenvedett vereség másnapján távozik …