2024. július 27., szombatMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Marozsán Fábián átlendült az év eleji nehézségeken, jó formában érzi magát

Hirdetés

Marozsán Fábián átlendült az év eleji nehézségeken, jó formában érzi magát

Alig több mint egy óra alatt abszolválta Marozsán Fábián a miami tenisztorna első fordulóját, a magyar teniszező a selejtezőből érkező, hazai pályán szereplő Aleksandar Kovacevicet győzte le két sima szettben. Marozsán játékába alig csúszott hiba, nagyon jól fogadott, így elégedett lehet teljesítményével. 

A mérkőzés után a magyar teniszező menedzsmentje közleményében arról beszélt, hogy első fordulós mérkőzésének kezdése órákat csúszott, így ez jelentette számára az egyik legnagyobb nehézséget.

Hosszú volt a várakozás, ilyenkor enni sem lehet, hiszen nem tudni, pontosan mikor léphetek pályára, és amikor ki kell állnom a mérkőzésre, nem lehet a szervezetem nehéz. A táplálkozást regeneráló, izotóniás italokkal tudom megoldani

– mondta Marozsán, akin egyáltalán nem látszódott a fáradtság, ellenfelét sokkal jobban megviselték a körülmények. A világranglistán jelenleg 57. helyen rangsorolt teniszező hozzátette, nagyon örül, hogy sikerült jól alkalmazkodnia a szeles időjáráshoz, illetve a szerencse is mellé állt, mivel precízen helyezte a fonák kereszteket, azok gyakran a ficakba érkeztek.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/tenisz/2024/03/22/marozsan-fabian-atp-1000-miami-gyozelem-nyilatkozat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Párizs minket is várt: az Index helyszíni stábja is rácsatlakozott az olimpiára

A mai nap a rendhagyó, Szajnára tervezett ceremóniáé, holnaptól viszont beindul az igazi nagyüzem a …