2024. szeptember 19., csütörtökMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 419,00 Ft
2024.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 419,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Marco Rossi elmondta véleményét Sallai Roland klubváltásáról

Hirdetés

Marco Rossi elmondta véleményét Sallai Roland klubváltásáról

Múlt pénteken vált hivatalossá, hogy Sallai Roland, a magyar válogatott alapembere hat év után távozik Freiburgból, és a Galatasaray játékosa lesz. A török csapat hatmillió eurót fizetett a magyar labdarúgó játékjogáért, aki négy évre kötelezte el magát a klubhoz.

A transzfert ugyan a Galatasaray szurkolói nem fogadták feltétlen pozitívan, a klub közösségi oldalán többen nem értették, mit keres Sallai a csapatukban, illetve azt is furcsállták, miért fizet a török csapat évente 2,5 millió eurót Sallainak.

Ennek ellenére a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi kifejezetten örül annak, hogy a támadó csapatot váltott, és eligazolt Freiburgból. Mint ismert, Sallai a német csapatban egyre kevesebb játéklehetőséget kapott az utóbbi időben. 

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/09/16/sallai-roland-klubvaltas-galatasaray-marco-rossi-magyar-valogatott-szovetsegi-kapitany-velemeny/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Red Bull F1-es csapata elállt a beígért különleges változtatástól a Szingapúri Nagydíj előtt

A konstruktőrök és Max Verstappen révén a pilóták között is címvédő csapat szerdán közölte, hogy …