2024. április 22., hétfőMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2024.04.22. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar versenyzővel, tíz év után újra Bajnokok Ligája-fordulót rendeznek Budapesten

Hirdetés

Magyar versenyzővel, tíz év után újra Bajnokok Ligája-fordulót rendeznek Budapesten

Rajtol a Prémium Strongman League (PSL), méghozzá a közép-európai erősember-sorozat hazai válogatójának is számító PSL Hungary sárbogárdi fordulójával. A március 23-ai szintfelmérő verseny legjobbjai a PSL-ben is indulási jogot szerezhetnek. Igaz, utóbbi közel sem ígérkezik könnyűnek, a szervezők tervei szerint ugyanis a 12 fős létszámmal startoló második szezonban a résztvevők közül már csak maximum két fő lesz magyar versenyző, a többi külföldről érkező klasszis lesz. Mindez alaposan átírja a sorozat címvédőjére, Juhász Péterre váró kihívás nagyságát is. 

Juhász Péter a Prémium Strongman League 2023-as visegrádi döntőjében

Juhász Péter a Prémium Strongman League 2023-as visegrádi döntőjében

Fotó: Prémium Média

„Címvédőként olyan egyszerűnek hangzik a képlet: újra nyerni kell, hiszen minden más visszalépés, ez azonban közel sem lesz egyszerű – mondja a kihívással kapcsolatban Juhász Péter, mádi erősember, aki tavaly megnyerte a Prémium Strongman League első kiírását, ezzel nem mellékesen negyedszer lett egyéni magyar bajnok is. – Ez a mezőny azonban bőven tartogat majd meglepetéseket. Az előző idénynek remek volt a fogadtatása, a környező országokban is híre ment, és így komoly presztízsre tett szert mostanra. Ennek is köszönhető, hogy rengeteg remek versenyző érdeklődik külföldről” – árulta el a szervezők által kiküldött közleményben.

Hirdetés

 Jó formában érzem magamat, a téli holt szezonban több egyéni csúcsomat is megdöntöttem, de ez még nem jelent semmit. Nagyszerű eredményekről szóló edzésvideókkal tele az internet, a lényeg az, mit sikerül ebből versenyen is kamatoztatni. Változtattam egy-két dolgon a felkészülésemben, de alapvetően igyekeztem ösztönös maradni, amikor éreztem, hogy jó formában vagyok, és megy az edzés, akkor több munkát elvégezni, amikor kevésbé volt jó napom, inkább nem túlerőltetni a dolgokat. Bízom az elvégzett munkában, annál is inkább, mert a PSL mellett a Bajnokok Ligájában is helyt szeretnék állni ismét, ez pedig sűrű versenynaptárt jelent.

Tíz év után először a kalendárium részeként egy budapesti SCL-versennyel – ami Juhász szerint óriási siker, nem mellékesen nagyot lendíthet a sportág hazai megítélésén is. 

„Szerintem óriási show lesz, bízom abban, hogy mind a nézőknek, mind azoknak a versenyzőtársaknak, akik kilátogatnak esetleg majd megnézni, milyen is egy BL-forduló, nagy élmény lesz az egész. Örülök, ha az eredményeimmel szerepet tudtam vállalni abban, hogy a sorozat visszatérjen Magyarországra. Emlékszem, 2022-ben, az isztambuli döntő hétvégéjén beszélgettünk a szervezőkkel először erről a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2024/03/19/erosemberek-juhasz-peter-strongman-bajnokok-ligaja-aqua-world/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Franciaországban született meg Babos Tímea 25. trófeája párosban

A magyar-orosz duó, amelyet a második helyen emeltek ki a szervezők, a vasárnapi döntőben 6:3, …