2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magabiztos győzelmet aratott a Szélesi Zoltán vezette U21-es válogatott

Hirdetés

Magabiztos győzelmet aratott a Szélesi Zoltán vezette U21-es válogatott

Az első fél órában a kazahok támadtak többet, mégis a magyarok szereztek vezetést, az ellenfél tizenhatosánál Kosznovszky Márk kapott pontos passzt a 33. percben, és 17 méterről a kapu jobb oldalába lőtt.

A második játékrész elején Kerezsi Zalán növelte az előnyt, szép egyéni akcióját pontos távoli lövéssel lezárva.

A végeredményt Bényei Ágoston állította be, aki a ráadásban közelről passzolt a hálóba, miután egy beadást követően a kapus éppen eléje ütötte ki a labdát.

„Próbálták a srácok azt a játékot játszani, amit elképzeltem és kértem tőlük. Az első félidő azért egy picit döcögött, és az egygólos vezetés ellenére a szünetben odacsaptam az asztalra” – mondta az M1 aktuális csatornának Szélesi Zoltán szövetségi edző.

Hirdetés

Nem azt hallották tőlem, hogy ez mennyire jó, mennyire szép és hogyan folytassuk, hanem igenis ébresztőt kellett fújni. A hozzáállást, a mentalistást, a futást és a párharcokat is rendbe kellett tenni, az újabb gól pedig kisebb megnyugvást adott

– tette hozzá.

A hónap elején kinevezett szövetségi edző hozzátette: a kazahok azt a játékot mutatták, amire számítottak, ehhez kellett alkalmazkodniuk. Azt is elárulta, hogy az első találatot szerző Kosznovszky még az első félidőben ráesett a vállára, majd a fordulás után ütközött a kazahok egyik játékosával, ezért kellett őt a hajrában lecserélni, és kivizsgálás vár rá.

A kazahokat itthon – még az első fordulóban, szeptember 7-én – 2–0-ra verte a magyar U21-es válogatott, amely három […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/03/26/szelesi-zoltan-u21-magyar-valogatott-futball-europa-bajnoksag-selejtezo-kazahsztan/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A 85. percben még hátrányban volt, mégis döntőbe jutott a Fradi a Magyar Kupában

Mind a két csapat jó hangulatban várta a mérkőzést, hiszen míg a Fradi szombaton sorozatban …