2024. szeptember 19., csütörtökMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 419,00 Ft
2024.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 419,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Kikapott Gironában a Barcelona, bajnok a Real Madrid

Hirdetés

Kikapott Gironában a Barcelona, bajnok a Real Madrid

A Barcelona meccse előtt a Real Madrid 3–0-ra nyert a Cádiz ellen, amivel komoly nyomást helyezett a katalánokra a bajnoki címért folytatott harcban, akiknek hátrafelé is figyelniük kellett, hiszen a forduló előtt csak két pont volt az előnyük a mostani vendéglátójukkal szemben, nyugodtan mondhatjuk tehát, hogy ez a két együttes játszotta a forduló rangadóját.

A Barcelona remekül kezdett, Andreas Christensen jóvoltából már a harmadik percben előnybe került. Xaviék öröme azonban nem tartott sokáig, a Girona egy perccel később kiegyenlített, Artem Dovbik öt méterről fejelt Marc-André ter Stegen kapujába.

A hazaiak gólja után a Barca egymás után alakította ki a helyzeteket, majd a fiatal tehetség, Lamine Yamal harcolt ki büntetőt, amit Robert Lewandowski váltott gólra némi szökdécselés után.

Hirdetés

A második félidőben pillanatok alatt változott meg a játék lélektana, a 65. percben csereként pályára lépő Portu remeklésének köszönhetően három gólt szerzett a Girona, ezzel megelőzte a tabellán a Barcelonát, és feljött másodiknak, valamint bebiztosította részvételét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, egyúttal bajnokká tette a Real Madridot.

Portu a pályára lépése után azonnal gólt szerzett a 65. percben, két perccel később gólpasszt adott, majd a 74. percben újfent betalált.

A Barcelona ezzel a vereséggel a harmadik helyre csúszott, a Real Madrid pedig két év után ünnepelhet újra spanyol bajnoki címet.

Labdarúgás

La Liga

34. forduló

  • Real Sociedad–Las Palmas 2–0
  • […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/05/04/barcelona-girona-real-madrid-la-liga-spanyolorszag-futbal/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Red Bull F1-es csapata elállt a beígért különleges változtatástól a Szingapúri Nagydíj előtt

A konstruktőrök és Max Verstappen révén a pilóták között is címvédő csapat szerdán közölte, hogy …