2024. július 27., szombatMa Anna, Anikó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Anna, Anikó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Két év múlva újra atlétikai csúcsesemény házigazdája lehet Budapest

Hirdetés

Két év múlva újra atlétikai csúcsesemény házigazdája lehet Budapest

Erről a premier előtt álló versenyformáról egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a mezőny várhatóan kisebb lesz, mint egy világbajnokságon, mert nem is ez a cél, összetétele viszont azt az elképzelést tükrözi, hogy a színvonal a sok újításnak is köszönhetően szemkápráztató legyen.

Olyan, amit nem lesz könnyű felülmúlni. Ennek megfelelően a sportág színe-java, egytől egyig az elit képviselői olyan pénzdíjakhoz juthatnak, amire az atlétika berkein belül még nem volt példa.

Tárgyalni jöhetett a magyar fővárosba az elnök

Ennél többről nem lehet beszámolni, mert a WA még nem fedte fel a kártyáit, a leendő házigazdát pedig nem nyilvános pályázaton, hanem kétoldalú tárgyalások keretei között szeretnék kiválasztani.

Ezeknek az egyeztetéseknek az egyike talán éppen akkor kezdődött el, amikor Sebastian Coe, a nemzetközi szövetség első embere tavaly novemberben visszatért Budapestre, és nem csak azért, hogy a világbajnokság szervezőinek még egyszer kifejezze az elismerését.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/atletika/2024/03/26/atletika-budapest-magyar-kozlony-nemzetkozi-atletikai-szovetseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Párizs minket is várt: az Index helyszíni stábja is rácsatlakozott az olimpiára

A mai nap a rendhagyó, Szajnára tervezett ceremóniáé, holnaptól viszont beindul az igazi nagyüzem a …