2024. szeptember 8., vasárnapMa Mária napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
2024.09.08. Mária Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Kerkez Milosék nagy lépést tettek a legfontosabb céljuk felé

Hirdetés

Kerkez Milosék nagy lépést tettek a legfontosabb céljuk felé

A találkozó egyetlen gólját – a magyar válogatott hátvéddel együtt a 65. percben becserélt – Justin Kluivert szerezte a nyolcvanadik percben.

A Bournemouth mérlege a legutóbbi öt bajnoki meccsén négy győzelem és egy döntetlen, ezzel kényelmes helyzetbe került a bennmaradást illetően, írja az MTI.

A kiesés elől menekülő Nottingham a Fulham ellen gyűjtötte be a három pontot, a keddi játéknap többi mérkőzésén pedig egyaránt 1–1-es döntetlen született.

Hirdetés

A Tottenham már az ötödik percben vezetett Londonban, mégsem tudott nyerni a West Ham United ellen, amely szombaton a szezon egyik legfordulatosabb meccsén kapott ki a Newcastle United vendégeként.

Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool a sereghajtó Sheffield United csapatát fogadja csütörtök este. Az Európa-ligában negyeddöntős csapat vasárnap a Brighton legyőzésével visszavette az éllovas pozíciót az Arsenaltól, amely

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/04/03/premier-league-kerkez-milos-bournemouth-futball-anglia/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Sepsiszentgyörgyről távozó magyar válogatott futballista Ciprusra igazolt

Új klubjának honlapja szerint a 28 éves középhátvéd szerződése két idényre szól. Kecskés korábban az …