2024. július 27., szombatMa Anna, Anikó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Anna, Anikó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Kedd este megdőlt a tétel, hogy egy futballmeccs 90 percig tart

Hirdetés

Kedd este megdőlt a tétel, hogy egy futballmeccs 90 percig tart

A Wembley-ben Jude Bellingham, sokak szerint a világ jelenlegi legjobb futballistája volt a hős. A Real Madrid sztárja a 95. percben, a mérkőzés utolsó megmozdulásával csikarta ki a 2–2-es döntetlent a Belgium elleni barátságos labdarúgó-mérkőzésen. 

Ez volt Belligham első gólja a Wembley-ben, és a harmadik a válogatott mezében. Gareth Southgate együttese ezúttal a gólzsák Harry Kane nélkül állt fel. A Bayern centerét Ivan Toney helyettesítette, aki büntetőből azonnal be is talált.

A belgák mindkét gólját Youri Tielemans, az Aston Villa támadója szerezte. A hazai kapuban Jordan Pickford bődületes hibával vétette észre magát, ami a videó elején látható: az ellenfélhez passzolta a labdát, amellyel már csak akkor találkozott, amikor kiszedte a hálóból…

Hirdetés

A Santiago Bernabéu Stadionban világbajnoki döntőnek is beillő mérkőzést láthatott a közönség. A Spanyolország–Brazília-összecsapás úgy végződött 3–3-ra, hogy a házigazda két gólt is büntetőből szerzett Rodri révén, a dél-amerikaiak mindkét tizenegyese kamu volt, és van is benne valami.

További érdekesség volt Unai Simón gólpassza Rodrygónak, no meg a brazilok 96. perces egyenlítő gólja, tudniillik ők is kaptak egy tizenegyest, amelyet Paqueta értékesített. 

Itt két tizenéves kölyök volt a mezőny két legjobbja: Lamine Yamal (16), a Barcelona üdvöskéje és Endrick (17), a Real Madrid brazilja. És […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/03/27/jude-bellingham-belgium-anglia-wembley-spanyolorszag-brazilia/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Párizs minket is várt: az Index helyszíni stábja is rácsatlakozott az olimpiára

A mai nap a rendhagyó, Szajnára tervezett ceremóniáé, holnaptól viszont beindul az igazi nagyüzem a …