2024. július 27., szombatMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Juhász Dorka reméli, csapata a jövőben is számít rá

Hirdetés

Juhász Dorka reméli, csapata a jövőben is számít rá

A sportoló a Washington Mystics elleni 83–72 arányú vereség után az MTI-nek Washingtonban adott interjúban elmondta, hogy a csapat a mérkőzés egyes pontjain lassan védekezett, amit az ellenfél kihasznált, és az eladott labdákból is könnyű pontokat szerzett. Hozzátette, hogy voltak jó pillanatok a mérkőzésen a Minnesota számára is, amiből tanulni kell, és menni tovább. Megjegyezte: a Washington Mystics ismét teljes kerettel tudott kiállni ellenük, a korábban sérült játékosok is pályára léphettek, ami megmutatta az ellenfél erejét.

Juhász Dorka

Juhász Dorka

Fotó: Getty Images

A WNBA, az amerikai női professzionális kosárlabda-bajnokság alapszakaszának eddig eltelt négy hónapját a magyar játékos úgy értékelte, hogy az nem a tervezetteknek megfelelően kezdődött, de később magára talált a csapat, ami az idén jelentős megújuláson megy át. „Kezdjük megtalálni, hogy milyen csapat is vagyunk” – fogalmazott Juhász Dorka, utalva arra, hogy az utóbbi időkben nagy csapatok ellen is sikerült győzelmeket aratniuk.

Hirdetés

Nagyon élvezem, és nagyon örülök annak, hogy a Minnesotába draftoltak le, nemcsak a kosárlabda miatt, hanem a csapat is nagyon […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kosarlabda/2023/08/30/juhasz-dorka-wnba-minnesota-lynx/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Párizs minket is várt: az Index helyszíni stábja is rácsatlakozott az olimpiára

A mai nap a rendhagyó, Szajnára tervezett ceremóniáé, holnaptól viszont beindul az igazi nagyüzem a …