2024. július 27., szombatMa Anna, Anikó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Anna, Anikó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Jól jártak az éjjeliőrök, mert varázslatot láttak

Hirdetés

Jól jártak az éjjeliőrök, mert varázslatot láttak

Az NBA-t itt Európában az éjjeliőröknek vagy a gyógyíthatatlan álmatlanságban szenvedőknek találták ki, tudniillik a mérkőzések kilencven százalékát akkor játsszák az óceán túlsó oldalán, amikor itt, mifelénk alszanak az emberek. 

Persze ha szerda hajnali négykor felébredt az illető, és rátalált az interneten egy kódolatlan streamre, akkor csodát láthatott. A Denver Nuggets–San Antonio Spurs-összecsapás ugyanis páratlan csemegét kínált. Igaz ugyan, hogy a Nuggets a bajnokcsapat, továbbá most már vezeti a nyugati főcsoportot, a Spurs pedig sereghajtó ebben a konferenciában, de amikor a jelen (Nikola Jokics), valamint a közeli és távoli jövő (Victor Wembanyama) feszül egymásnak, akkor ott pattognak a szikrák. 

A 224 centis, 20 éves francia langaléta legalább négyszer blokkolta Jokics dobását, a szerb center, aki a maga 211 centijével eltörpült Wemby mellett, viszont zseniális horgokat dobott, továbbá háromszor zsákolt is, amire alig-alig volt példa a praxisában, hiszen akkorát ugrik, hogy egy újságpapírt sem nagyon lehet kihúzni a talpa alól. Minden további szócséplés helyett nézzük meg az összecsapás összefoglalóját:

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/kosarlabda/2024/04/03/110-105-denver-nuggets-san-antonio-spurs-nba-kosarlabda-nikola-jokics-victor-wembanyama/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Párizs minket is várt: az Index helyszíni stábja is rácsatlakozott az olimpiára

A mai nap a rendhagyó, Szajnára tervezett ceremóniáé, holnaptól viszont beindul az igazi nagyüzem a …