2024. június 22., szombatMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Jó fizetésért lehet munkát vállalni Szoboszlai Dominik mellett, itt vannak a kritériumok

Hirdetés

Jó fizetésért lehet munkát vállalni Szoboszlai Dominik mellett, itt vannak a kritériumok

A set-piece coach feladata, hogy a csapat a saját szögleteiből és szabadrúgásaiból a lehető legtöbb gólt szerezze, miközben az ellenfél pontrúgásaiból a lehető legkevesebbet kapja, írja a hirdetésre bukkanó hvg.hu.

A leendő kiválasztott minden bizonnyal napi kapcsolatban lesz a klub magyar játékosával, Szoboszlai Dominikkal, akire bátran rá lehet bízni a pontrúgások elvégzését.

Persze vannak kritériumok, csak azokkal áll szóba a Liverpool, akik rendelkeznek UEFA A edzői licenccel vagy azzal egyenértékű végzettséggel. Továbbá elvárás az elit, első osztálybeli labdarúgócsapatnál szerzett szakmai tapasztalat set-piece tervezésben.

Hirdetés

Az új edző a Liverpool edzőkomplexumában kap irodát, amelynek közelében számtalan kocsma, étterem és bolt található, nem mellékesen remek kilátás nyílik a Mersey folyóra.

A csapat „versenyképes fizetést” ígér, évi 25 nap szabadsággal és az ahhoz tartozó juttatáscsomaggal.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/05/23/szoboszlai-dominik-liverpool-allashirdetes-linkedin-premier-league-anglia-futball/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lewandowskiék a kiesés szélére kerültek, Ausztria kiütéssel győzött

A továbbjutás reményének életbentartása, ez volt mindkét csapat célja a ma délutáni mérkőzésen az Európa-bajnokság …