2024. július 27., szombatMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Hibátlan teljesítménnyel védte meg bajnoki címét a Veszprém

Hirdetés

Hibátlan teljesítménnyel védte meg bajnoki címét a Veszprém

Előnyből várhatta a férfi kézilabda NB I döntőjének második mérkőzését a Veszprém. A bakonyiak a finálé első találkozóját 35–28-ra nyerték meg a Szeged ellen, így abban a tudatban léphettek pályára Momir Ilics tanítványai, hogy egy újabb siker esetén szerda este bajnoki címet ünnepelhetnek. 

28. alkalommal nyerhette meg a bajnokságot a Veszprém. Mindezt éppen 28 találkozóval – hibátlan teljesítmény mellett ezen az estén. Legutóbb 2011-ben volt arra példa, hogy a magyar pontvadászatot makulátlan mérleggel nyerje meg egy csapat, akkor is a bakonyiaknak sikerült ez. 13 évvel ezelőtt más volt a lebonyolítás, így akkoriban 29 mérkőzést kellett lejátszani. Más kérdés, hogy az újabb belföldi dupla mennyire vigasztalhatja a veszprémi szimpatizánsokat: Pünkösd vasárnapján kupagyőzelmet ünnepelhettek, de a május eleji Bajnokok Ligája búcsút nehezen emésztették meg a drukkerek, akik többek között tüntetéssel fejezték ki nemtetszésüket.

Az „építők” tulajdonképpen a legerősebb összeállításukban utazhattak el. Péntek este ünnepélyes keretek között „köszönt el” a Veszprém Aréna közönségétől Omar Jahja, Kentin Mahé és Andreas Nilsson. Több búcsúzó akadt a szegedi oldalon is: nem léphetett pályára a Győrbe szerződő irányító Dean Bombac, aki súlyos fejsérülést szenvedett az első találkozón, miután Ligetvári Patrikkal ütközött. A szlovén irányító a közösségi oldalán köszönt el a szurkolóktól. Matej Gabert, Luka Stepancicot, Szita Zoltánt, Miguel Martinst és Carlos Molinát is utoljára láthattuk kék szerelésben.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kezilabda/2024/05/29/magyar-bajnoksag-donto-masodik-merkozes-szeged-veszprem/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Párizs minket is várt: az Index helyszíni stábja is rácsatlakozott az olimpiára

A mai nap a rendhagyó, Szajnára tervezett ceremóniáé, holnaptól viszont beindul az igazi nagyüzem a …