2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Halálos fenyegetést kapott a világbajnok futballista és családja

Hirdetés

Halálos fenyegetést kapott a világbajnok futballista és családja

A fenyegetést állítólag egy cetlire írták, és helyi idő szerint hétfő hajnali fél háromkor dobták ki egy szürke autóból a Funes-hegy lábánál található Miraflores lakóközösség bejáratánál, ahol Di María családjának több tagja, köztük az édesanyja is megszállt – és ahol Di María is meg szokott pihenni rendszeresen.

Az üzenetet a futballista családjának címezték, és megfenyegették, hogy megölik az egyik szerettét, ha visszatér a szülőhelyére játszani.

Hirdetés

Helyi sajtóhírek szerint egy kábítószer-kereskedelemmel kapcsolatba hozható kartell fenyegette meg a 135-szörös argentin válogatott, világbajnok szélsőt. A fenyegetést egy héttel azután dobták ki az autóból, hogy Di María kijelentette, nevelőegyesületénél, a Rosario Centralnál szeretné befejezni pályafutását.

Mondd meg a fiadnak, Ángelnek, hogy ne jöjjön vissza Rosarióba, különben megöljük a család egyik tagját

– állt a futballista édesanyjának címzett üzenetben az Infobae hírportál szerint, amely rendőrségi forrásokra hivatkozott.

„Még Pullaro sem fog megmenteni téged” – tette hozzá a névtelen fenyegető, utalva Maximiliano Pullaro tartományi kormányzóra. „Cetlik helyett golyókat és halott embereket hagyunk magunk után” – állt a levél végén, írja a Reuters.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/03/26/angel-di-maria-halalos-fenyegetes-argentina-kartell-kabitoszer-rendorseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lélegzetelállító videó, 291 méterre repült az olimpiai bajnok síugró

Kobajasi 37,5 méterrel szárnyalta túl a hivatalos világrekordot a Hlidarfjall síközpontban. A horvát Index beszámolója …