2024. szeptember 8., vasárnapMa Regina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
2024.09.08. Regina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Fucsovics Márton tehetetlen volt a világ egyik legjobb teniszezője ellen Miamiban

Hirdetés

Fucsovics Márton tehetetlen volt a világ egyik legjobb teniszezője ellen Miamiban

Azok után, hogy Fucsovics Márton még szerdán magabiztosan megnyerte első fordulós mérkőzését az ausztrál Purcell ellen, egészen szombat délutánig kellett várnia, hogy játékra jelentkezhessen – a szinte szűnni nem akaró esőzések miatt. 

Végül helyi idő szerint szombat délután, a torna második legnagyobb stadionjában lépett pályára a magyar játékos a világranglista negyedik Medvegyev ellen. A felek legutóbb tavaly nyáron Wimbledonban találkoztak, akkor az orosz teniszező négy szettben múlta felül Fucsovicsot.

A miami tenisztorna címvédője, Medvegyev brékelt először a mérkőzésen, 2:2-nél, semmire vette el Fucsovics adogatását, amely előnyt a továbbiakban magabiztosan tartott. A magyar teniszező az első szett hátralévő részében egyetlen bréklehetőséghez sem jutott az orosz sztár szervája mögött, így annak ellenére, hogy olykor 20, vagy annál több ütésváltású labdamenetet játszottak, a harmadik kiemelt orosz magabiztosan hozta a szettet 6:4-re.

A két fél közötti, több mint 80 világranglista-helyezés egyébként nem látszott a pályán, Fucsovicsnak is voltak szép megoldásai, de amikor a leginkább szükség volt rá, Medvegyev klasszisa villant meg.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/tenisz/2024/03/24/atp-1000-miami-fucsovics-marton-danyiil-medvegyev-masodik-fordulo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Sepsiszentgyörgyről távozó magyar válogatott futballista Ciprusra igazolt

Új klubjának honlapja szerint a 28 éves középhátvéd szerződése két idényre szól. Kecskés korábban az …