2024. július 27., szombatMa Anna, Anikó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Anna, Anikó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Fucsovics Márton az elején remekelt, végül három szettben vereséget szenvedett a Garroson

Hirdetés

Fucsovics Márton az elején remekelt, végül három szettben vereséget szenvedett a Garroson

Újra leszakadt az ég Párizsban, hasonlóan vasárnaphoz, a különbség viszont ezúttal az volt, hogy az időjárási körülmények különösebb hatással nem voltak a magyar teniszezők mérkőzéseire. Már ami Fucsovics Mártont illeti, aki a második legnagyobb pályára, tehát a Suzanne Lenglen-stadionba volt hivatalos, a program második mérkőzésére Sztefánosz Cicipász ellen.

Mint ahogyan azt a magyar teniszező már korábban elmondta, csuklósérüléssel érkezett a francia fővárosba, a játékán viszont ez egyáltalán nem látszott. Fucsovics remek tenisszel nyitott a zárt tető alatt játszott, görög klasszis elleni mérkőzésen, olyannyira, hogy rögtön az első fogadójátékában bréklabdához jutott, bár értékesítenie nem sikerült. 

Cicipászon úgy tűnt, meglepte Fucsovics bátor játéka, aki alkalomadtán látványosan rövidített, variálta teniszét, amelyet a sportágat szerető, mi több értő közönsége díjazott. Remek előadást láthatott a Suzanne Lenglen népe. 

Hirdetés

Adogatóként mindkét fél többnyire magabiztos volt, fogadóelőnyhöz is csak Fucsovics jutott a szett hátralévő részében, de azzal sem élt, jöhetett a rövidítés. Időközben pedig egyre több „Hajrá, Marci!” rigmust lehetett hallani a lelátóról, magyar szurkolók is szép számmal képviseltették magukat. 

GettyImages-2154881368

Fotó: Getty Images

A hét nyert pontig tartó tiebréket Fucsovics kezdte jobban, köszönhetően a görög hibáinak, de amikor igazán számított, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/tenisz/2024/05/27/roland-garros-2024-fucsovics-marton-sztefanosz-cicipasz-parizs-elso-fordulo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Párizs minket is várt: az Index helyszíni stábja is rácsatlakozott az olimpiára

A mai nap a rendhagyó, Szajnára tervezett ceremóniáé, holnaptól viszont beindul az igazi nagyüzem a …