2024. július 27., szombatMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Ez történik, ha elfelejtenek kosarazni a szupersztárok

Hirdetés

Ez történik, ha elfelejtenek kosarazni a szupersztárok

Clevelandben nem játszhatott sérülés miatt a Cavaliers két legfontosabb játékosa,

JB’s unbelievable finish was a beauty to watch making it tonight’s @DraftKings Play of the Game ???? pic.twitter.com/QCnkFsGqLO

— Boston Celtics (@celtics) May 14, 2024

Donovan Mitchell és Jarrett Allen, mégis az utolsó percig nyílttá tudta tenni a mérkőzést a Cavaliers az alapszakasz bajnoka, a Boston Celtics ellen az NBA keleti főcsoportja elődöntőjének negyedik mérkőzésén. A végén azonban a vendégek két ásza, Jason Tatum és Jaylen Brown eldöntötte a meccset. Utóbbi egészen nyakatekert módon is szerzett kosarat:

Hirdetés

LeBron James, aki korábban 11 szezont töltött Clevelandben, dörgő vastapsot kapott, amikor felbukkant a nézőtéren felesége és ügynöke társaságában. Azonnal elkezdődtek a találgatások, hogy esetlen elhagyja a Lakerst, és visszatér korábbi sikerei színhelyére.

Dallasban Luka Doncicnak, a csapat lelkének minden tagja fáj, talán ez is volt az oka annak, hogy tőle szokatlan módon rengeteget hibázott, 20 dobásából csak 6 volt jó, és ezen felül még büntetőinek egyharmadát is kihagyta. 

Az utolsó a legrosszabbkor, amikor 10,1 másodperccel a lefújás előtt, 96–94-es oklahomai vezetésnél az egyik szabaddobását elrontotta, és ezzel elmaradt a kiegyenlítés is. Ezek után már nem sokat ért a szlovén kosaras tripla-duplája. És miután Kyrie Irving, a másik hazai szupersztár is betlizett, mindössze 9 pontra volt képes, a 34 pontig jutó Shai Gilgeous-Alexander vezérelte vendégek kiegyenlítették az összesített állást. A kanadai zseni egyik szép kosara:

Shai finds a way ???? pic.twitter.com/yvjxFtISsC

— OKC THUNDER (@okcthunder) May 14, 2024

NBA, rájátszás, 2. kör

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kosarlabda/2024/05/14/tatum-brown-boston-celtics-cleveland-cavaliers-nba/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Párizs minket is várt: az Index helyszíni stábja is rácsatlakozott az olimpiára

A mai nap a rendhagyó, Szajnára tervezett ceremóniáé, holnaptól viszont beindul az igazi nagyüzem a …