2024. április 23., keddMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2024.04.23. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Elhunyt Joe Barone, a Fiorentina sportigazgatója

Hirdetés

Elhunyt Joe Barone, a Fiorentina sportigazgatója

Az olasz-amerikai sportvezető 2019 óta volt a Fiorentina sportigazgatója. Az ugyancsak olasz-amerikai üzletember, Rocco Commisso bizalmi embereként érkezett a violák élére. Olyan igazolások fűződtek a nevéhez, mint a Bayerntől távozott Frank Ribéry, az azóta már a Manchester Unitedban futballozó Szofjan Amrabat, Nicolás González vagy épp Andrea Belotti megszerzése. 

Barone Szicíliában született, ám Brooklynban nőtt fel. Szerdán ünnepelte volna az 58. születésnapját. Négy gyermeke közül az egyik fia ugyancsak a futball szenvedélyes szerelmese, jelenleg az Ascoli játékosa. Korábban a 2010-ben újjáalapított    New York Cosmos klubvezetője is volt. 

Nagyrabecsült barát volt, aki szívét-lelkét adta ezekért a színekért. Mindig erős és derűs maradt, a legnehezebb pillanatokban is. Az egész viola-világ szívből jövő részvétét fejezi ki feleségének, gyermekeinek és az egész Barone-családnak ebben a mérhetetlenül szomorú időszakban

Hirdetés

– búcsúzik a Fiorentina a sportigazgatótól.

A sportvezető az Atalanta–Fiorentina bajnoki előtt lett rosszul […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/03/19/joe-barone-halalhir-olasz-labdarugas-sportigazgato-fiorentina/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Második meccsét is megnyerte a magyar válogatott a világbajnokságon

Pat Cortina szövetségi kapitány csapata a dél-koreaiak elleni 2–0-s sikerrel kezdte a tornát, míg a …