2023. május 28., vasárnapMa Emil, Csanád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 372,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 383,00 Ft
2023.05.28. Emil, Csanád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 372,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 383,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Elek Gábor elárulta, miért a BL-bravúr után lett hivatalos a távozása

Hirdetés

Elek Gábor elárulta, miért a BL-bravúr után lett hivatalos a távozása

„Szeretném leszögezni, hogy minden az én kérésemnek megfelelően alakult a kommunikáció során. Más szempontból is mindent úgy alakított a klub, ahogyan kértem – fogalmazott Elek Gábor a Nemzeti Sportban megjelent interjúban. – Így döntöttünk, nagyon nagy barátságban válunk el. Ide születtem, fradistaként is halok meg, csak köszönettel tartozom mindenkinek. Ennél a klubnál lettem az, aki vagyok, mindent – a családomat, tulajdonképpen az életemet is – ennek az egyesületnek köszönhetek.”

Mint arról beszámoltunk, Elek távozása a Metz elleni Bajnokok Ligája-bravúrt követő órákban lett hivatalos. Az FTC hatgólos hátrányt tudott megfordítani Franciaországban és jutott így története során először a sorozat négyes döntőjébe, összességében pedig 2002 óta először a négy közé.

A szakember arról is beszélt, nagyon vigyázott arra, hogy játékosai ne tudják meg a döntést egészen a meccs végéig, így aztán szó sem volt arról, hogy a csapat kicsit érte és a minél szebb búcsúért is kézilabdázott volna a negyeddöntőben. Legalábbis nem tudatosan tette mindezt.

Az volt a kérésem, hogy a metzi visszavágó végéig nem tudhatja meg a csapat, én is szigorúan tartottam magam ehhez. Többekben felvetődött, hogy azért nyertünk Franciaországban, mert megsúgtam a játékosoknak, hogy távozom a nyáron – nem súgtam meg. Sőt nagyon vigyáztam […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/kezilabda/2023/05/11/noi-kezilabda-bajnokok-ligaja-ferencvaros-elek-gabor-tavozasa/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hiába a bajnoki cím, menesztették a Bayern München vezérigazgatóját és sportigazgatóját

Hiába a bajnoki cím, menesztették a Bayern München vezérigazgatóját és sportigazgatóját

A bajor egyesület nagyjából egy órával a története 33. Bundesliga-diadalát érő, Kölnben aratott 2–1-es siker …