2024. július 27., szombatMa Anna, Anikó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Anna, Anikó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Egyre több német labdarúgó részvétele biztos a magyar válogatott ellen az Eb-n

Hirdetés

Egyre több német labdarúgó részvétele biztos a magyar válogatott ellen az Eb-n

A német szövetség vasárnap óta naponta több kerettagot nevez meg, először Nico Schlotterbeck és Jonathan Tah, majd Manuel Neuer és Aleksandar Pavlovic szereplése lett hivatalos, hozzájuk csatlakozott most a Bajnokok Ligája-döntőre készülő Borussia Dortmund támadója, az előző szezon társgólkirálya, Füllkrug, illetve a Bundesligában remeklő VfB Sttugart szélsője, Führich. Nem sokkal később kiderült, hogy Robin Koch, az Eintracht Frankfurt és Kai Havertz, az Arsenal futballistája is ott lesz az Eb-n.

Kedden további játékosokat is megneveztek: a Bayern Münchent erősítő Leroy Sanét nevét egy frankfurti kiállítóteremben hozták nyilvánosságra, míg a VfB Stuttgart védőjének, Maximilian Mittelstädtnak a beválogatását egy német énekes jelentette be az Instagramon.

Leroy Sané

Leroy Sané

Hirdetés

Fotó: Getty Images

Közben olyan sajtóhírek láttak napvilágot, hogy két rendkívül tapasztalt játékos, az 57-szeres válogatott Leon Goretzka, illetve 2014-ben világbajnok, 78-szoros válogatott Mats Hummels játékára sem számítanak a Nationalelfnél.

A német válogatott június 3-án Ukrajna, június 7-én pedig Görögország csapatával játszik felkészülési mérkőzést. Az Eb-n a június 14-i nyitómérkőzésen Skócia lesz a németek ellenfele, aztán június 19-én a magyarokkal, június 23-án pedig a svájciakkal játszanak az A csoportban.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/eb/2024/05/15/europa-bajnoksag-2024-nemetorszag-nemet-valogatott-kerethirdetes-julian-nagelsmann/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Párizs minket is várt: az Index helyszíni stábja is rácsatlakozott az olimpiára

A mai nap a rendhagyó, Szajnára tervezett ceremóniáé, holnaptól viszont beindul az igazi nagyüzem a …