2024. július 27., szombatMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Dejan Sztankovics a Szpartak Moszkva vezetőedzője lesz

Hirdetés

Dejan Sztankovics a Szpartak Moszkva vezetőedzője lesz

Szerdán arról szóltak a pletykák, hogy a Szpartak Moszkva megfigyelői és elöljárói a helyszínen tekintik meg a Magyar Kupa döntőjét. A Puskás Arénában keringő információkból azonban még azt lehetett valószínűsíteni, egyik-másik ferencvárosi futballista miatt jöttek Magyarországra a szakemberek. Csütörtök délutánra kiderült, hogy részben hibásan következtettünk. Noha nem lehet kizárni, hogy az oroszok nyáron játékost is vesznek majd az Üllői útról, vezetőedzőt már biztosan.

Az orosz együttes hivatalos felületein közölte, megállapodott Dejan Sztankovicscsal, aki így a 2024–2025-ös szezontól – első körben két idényre szóló szerződéssel – átveszi a csapat felkészítését. A Szpartak két meccsel a jelenlegi kiírás vége előtt az ötödik helyen áll a helyi élvonalban. 

Kora délután adtunk hírt arról, hogy az M4 Sport értesülései szerint Sztankovics rövid időn belül elhagyhatja az FTC-t, miután elfogadta egy másik klub ajánlatát, amely hajlandó kifizetni érte a ferencvárosi szerződésében szereplő – Kubatov Gábor klubelnök korábbi nyilatkozata szerint négyhavi fizetésével egyenértékű – kivásárlási díjat. A sajtóhírt ezúttal kifejezetten gyorsan követte a hivatalos bejelentés. 

Hirdetés

⚡️ Официально: Деян Станкович – главный тренер «Спартака» с сезона-2024/25!

Легендарный полузащитник и тренер-чемпион двух стран возглавит красно-белых с нового сезона ????

Добро дошао, Дејан! Добро пожаловать в «Спартак» ???????? pic.twitter.com/Cq5VnLnfcw

— ФК «Спартак-Москва» (@fcsm_official) May 16, 2024

Sztankovics szeptemberben vette át és 42 tétmérkőzésen irányította az együttest, amellyel 25 győzelem mellett tíz döntetlen és hét vereség volt a mérlege. Az NB I-es bajnoki címet már fordulókkal korábban bebiztosította a zöld-fehér gárda, a Magyar Kupa-győzelem azonban nem jött össze. Ugyan a szerda esti fináléban több mint 35 percet emberelőnyben futballozhatott, végül hosszabbítás után 2–0-ra kikapott a Pakstól.

Az FTC-t nem érte váratlanul a szakember döntése. A hétvégi derbin, amely egyben a bajnoki […]





A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/05/16/dejan-sztankovics-szpartak-moszkva-ferencvaros-klubvaltas-bucsu/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Párizs minket is várt: az Index helyszíni stábja is rácsatlakozott az olimpiára

A mai nap a rendhagyó, Szajnára tervezett ceremóniáé, holnaptól viszont beindul az igazi nagyüzem a …