2024. július 27., szombatMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Budapesten vendégszerepelnek FC Barcelona talentumai

Hirdetés

Budapesten vendégszerepelnek FC Barcelona talentumai

A rendezvényen bemutatkozott Balogh Barna, az egyesület új vezérigazgatója, valamint bejelentették azt is, melyik korosztály képviselőinek lesz lehetőségük kiutazni 2024-ben a La Masiára, a katalán egyesület legendás utánpótlásműhelyébe – számoltak be hírlevelükben a szervezők.

Helyzet van – mozgásban a Barca Academy Hungary

– kezdte a keddi sajtóreggelit Balogh Barna, az akadémia új vezérigazgatója, aki az egyesület több újdonságáról, híréről is beszámolhatott az érdeklődőknek. A fókuszban az egy hét múlva rajtoló, augusztus 29–30-án esedékes III. Barca Academy Hungary Cup volt, amelynek köszönhetően immár harmadik alkalommal vehetnek részt nemzetközi tornán a hazai elitakadémiák.

A THSE Sportpályán idén is négy korosztály lép pályára, ezúttal a 2012, 2013, 2014 és 2015-ös születésűek.

Hirdetés

A hazai résztvevők között ott lesz az FTC, az Újpest, az MTK, a Fehérvár, a Győr, a Vasas, a Debreceni Olasz Focisuli, a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia, Eger, III. kerület és a Kelen, valamint a Kocsis Kupa – amely a névadó, Kocsis Sándor nevével fémjelezve a kisebb csapatoknak is lehetőséget ad a részvételre – idei győztese, az Újbuda FC is.

A külföldi résztvevők közül ebben az évben kiemelkedik az FC Barcelona, amely a 2012-es korosztályban indít csapatot. A spanyol együttesen kívül jön még az ugyancsak katalóniai Girona, továbbá osztrák (LASK Linz), bolgár (CSZKA Szófia), szerb (Partizan Beograd, Coerver Academy), szlovák (DAC), montenegrói (FK Onogost Niksic, FK Zlatna Lopta, FK Drezga Piperi) és román (Sepsi) együttes is!

„Immár […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/08/22/labdarugas-futball-barcelona-barca-academy-hungary-korosztalyos-nemzetkozi-torna/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Párizs minket is várt: az Index helyszíni stábja is rácsatlakozott az olimpiára

A mai nap a rendhagyó, Szajnára tervezett ceremóniáé, holnaptól viszont beindul az igazi nagyüzem a …