2024. július 27., szombatMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Az angolok kapitánya az Európa-bajnokságról: Ha nem nyerünk, távozhatok

Hirdetés

Az angolok kapitánya az Európa-bajnokságról: Ha nem nyerünk, távozhatok

Pénteken startol Németországban a kontinensviadal, az egyik legnagyobb favorit az angol csapat. A kezdés előtt az 53 éves szakember a német lapnak adott interjújában kitért arra, hogy nyáron lejár kontraktusa, kupa nélkül viszont valószínűleg távozik. 

Ha nem nyerünk, valószínűleg távozom, lehet, hogy ez lesz az utolsó esélyem. Szerintem a válogatott edzők fele távozik egy torna után – ilyen a nemzetközi futball természete. Már majdnem nyolc éve vagyok itt, a stáb és a játékosok szoros kapcsolatban állnak egymással. Tudom, hogy nem állhatok ki folyton a közönség elé, és mondogathatom, hogy még egy kicsit kérem, mert egy bizonyos ponton az emberek elveszítik a hitüket az üzenetben. Ha nagyszerű csapat akarunk lenni, és én is csúcsedző akarok lenni, akkor a nagy pillanatokban kell teljesítenünk.

Hozzátette: szóba sem került a torna előtti hosszabbítás, mert szerinte „akkor több kritika érte volna őket, ami nagyobb nyomást gyakorolt volna a csapatra” és jobb, ha a torna utánra halasztják a döntést.

Hirdetés

Southgate szerint nagyon jó csapatuk van, nem véletlen, hogy favoritként indulnak.

Igen, nagyon jó az alakulat összetétele, különösen a támadósorban. Sokat fejlődtünk a legutóbbi világbajnokság óta, és rengeteg tapasztalattal gazdagodtunk.

Majd kitért a Real Madriddal másfél hete Bajnokok Ligáját nyert Jude Bellighamre, akiről elmondta: nem a 20 évesek normális életét éli. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/eb/2024/06/11/europa-bajnoksag-angol-valogatott-gareth-southgate-gyozelem-tavozas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Párizs minket is várt: az Index helyszíni stábja is rácsatlakozott az olimpiára

A mai nap a rendhagyó, Szajnára tervezett ceremóniáé, holnaptól viszont beindul az igazi nagyüzem a …