2024. július 27., szombatMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A vízilabda-szövetség elnöksége felmentette a női válogatott szövetségi kapitányát

Hirdetés

A vízilabda-szövetség elnöksége felmentette a női válogatott szövetségi kapitányát

A vizes világbajnokságot követően első alkalommal ülésezett a szövetség elnöksége, amely meghallgatta a vb-ről készült szakmai beszámolókat, azaz az aranyérmes férfiválogatottat irányító Varga Zsolt és a női csapattal hatodik helyen végző Bíró Attila értékelését.

Az MVLSZ közleményében leszögezi: a testület mindkettőt elfogadta, ugyanakkor Bíró Attila esetében a tagok megvitatták a válogatott jelenlegi helyzetét, és végül egyhangú szavazással úgy döntöttek, érvényesítik a szövetségi kapitányok szerződésében szereplő kitételt, melynek értelmében a megállapodás következmények nélkül felbontható, ha az év fő világversenyén az általuk irányított válogatott nem végez az első négy hely valamelyikén.

Bíró Attila

Bíró Attila

Hirdetés

Fotó: MVLSZ

„Bíró Attilának sokat köszönhet a női vízilabdázás, hiszen a korábbi években nagyszerű munkát végzett a válogatott élén. Amikor 2015 végén átvette a csapat irányítását, kritikusnak tűnt a helyzet a világbajnoki kilencedik helyet követően, ehhez képest rögtön Európa-bajnokságot nyert a lányokkal, és már a riói olimpián nagyon megérdemelték volna, hogy meglegyen az első ötkarikás érmünk” – fejtette ki Madaras Norbert, az MVLSZ elnöke. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/vizilabda/2023/08/23/noi-vizilabda-valogatott-biro-attila-magyar-vizilabda-szovetseg-kozlemeny/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Párizs minket is várt: az Index helyszíni stábja is rácsatlakozott az olimpiára

A mai nap a rendhagyó, Szajnára tervezett ceremóniáé, holnaptól viszont beindul az igazi nagyüzem a …