2024. július 27., szombatMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A világ leggyorsabb közlekedési dugója – a Formula–1 kinőtte Monacót?

Hirdetés

A világ leggyorsabb közlekedési dugója – a Formula–1 kinőtte Monacót?

A nemzetközi sajtó elsősorban a Monte-Carlóban pályafutása első futamgyőzelmét arató Charles Leclerc-t, a Ferrari versenyzőjét magasztalta a vasárnapi Formula–1-es Monacói Nagydíj másnapján – írja az MTI.

    

Nagy-Britannia:

The Sun:

Hirdetés

„Charles Leclerc győzelemmel zárta le monacói pechszériáját hazai futamán. A valóságban viszont ez egy nagyon unalmas verseny volt, melynek során egyetlen előzés sem történt a top 10-ben, az első és a 10. hely közötti versenyautók pedig pontosan ugyanabban a sorrendben értek célba, mint ahogyan elrajtoltak.”

Daily Mail:

„Látványos baleset az első körben, aztán totális unalom. Ez volt a 2024-es Monacói Nagydíj, melyen Charles Leclerc megszakította pechsorozatát, és hazai aszfalton győzött.”

The Guardian:

„Hatodszor próbálta meg Leclerc megnyerni ezt a futamot, és most sikerrel járt, ráadásul a 26 éves versenyző diadala valóban emlékezetes lett, mert ő az első monacói versenyző, aki a Formula–1 1950 óta íródó történetében győzni tudott a hazai viadalán.”

The Telegraph:

„Charles Leclerc örömkönnyek között ünnepelt, de az unalmas Monacói Nagydíj újabb kérdéseket vet fel a verseny jövőjét illetően.”

Spanyolország

Marca:

„Charles Leclerc harmadszor rajtolhatott a pole-pozícióból Monaco utcáin, ám ezúttal sikerült élnie a lehetőséggel, és megünnepelhette saját közönsége előtt aratott, eddig leginkább vágyott diadalát, amelyet 2021-ben és 2022-ben különböző balszerencsés esetek miatt nem sikerült elérnie.”

Mundo Deportivo:

„Az életben mindenkinek hinnie kell valamiben. És amikor földre kerülünk, akkor felállni sokszor kell, hogy elérjük, amit célul kitűztünk magunk elé. Charles Leclerc álma az volt, hogy saját otthonának utcáin nyerjen Formula–1-es futamot. A balszerencse és a sors tovább váratta, mint amit remélt, sokszor a diadal közelébe került, de nem járt sikerrel. Újra és újra megpróbálta, és erőfeszítései most jutalommal jártak.”

As:

„Monaco olyan volt, mint Monaco mindig. Balesetek, sztárok, Kylian Mbappé és verseny a hercegség utcáin. A világ leggyorsabb torlódása pontosan azt adta, amire mindenki előzetesen számított.”

Olaszország

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/forma1/2024/05/27/f1-monacoi-nagydij-nemzetkozi-sajtovisszhang-charles-leclerc/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Párizs minket is várt: az Index helyszíni stábja is rácsatlakozott az olimpiára

A mai nap a rendhagyó, Szajnára tervezett ceremóniáé, holnaptól viszont beindul az igazi nagyüzem a …