2024. július 27., szombatMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A rendőrség megerősítette: öngyilkos lett a Grand Slam-tornagyőztes teniszező párja

Hirdetés

A rendőrség megerősítette: öngyilkos lett a Grand Slam-tornagyőztes teniszező párja

Mint arról beszámoltunk, meghalt Konsztantyin Kolcov, korábbi profi jégkorongozó, aki pályafutása alatt az NHL-ben is megfordult. A belorusz sportoló egy párt alkotott Arina Szabalenka teniszezőnővel, aki a világranglista második helyén áll. Kolcov Miamiban vesztette életét, ott, ahol a napokban rajtoló tenisztornán Szabalenka is pályára lép. 

A gyászhírt a Salavat Yulaev jégkorongklub is megerősítette – ahol Kolcov másodedzőként dolgozott –, arról viszont egyik hivatalos értesülésben sem volt szó, hogy mi okozta Kolcov halálát. Sajtóértesülések előbb autóbalesetet emlegettek, majd a belorusz média arról írt, hogy a tragédiát egy levált vérrög okozta. 

Ezzel ellentétben a helyi rendőrség megdöbbentő közleményt adott ki, amelyben megerősítette, hogy Kolcov hétfő hajnalban öngyilkos lett. 

A Miami-Dade megyei rendőrsége azt közölte, hogy helyi idő szerint hétfőn 00.39-kor kaptak egy hívást, mely szerint a St. Regis Bal Harbour Resortban egy férfi kiugrott az erkélyről. 

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2024/03/19/konsztantyin-kolcov-halaleset-ongyilkossag-arina-szabalenka-rendorseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Párizs minket is várt: az Index helyszíni stábja is rácsatlakozott az olimpiára

A mai nap a rendhagyó, Szajnára tervezett ceremóniáé, holnaptól viszont beindul az igazi nagyüzem a …