2023. szeptember 22., péntekMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
2023.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A Real Madrid vereséggel küldte Budapestre a Sevillát

A Real Madrid vereséggel küldte Budapestre a Sevillát

A kiesőzónát az elmúlt hetekben maga mögött hagyó, ennek ellenére csak a mezőny közepén tanyázó Sevilla már a harmadik percben előnyhöz jutott, Rafa Mir ágyúzott be egy kipattanót Thibaut Courtois kapujába (1–0).

Az első negyedóra végén Dani Ceballos jobb oldali beadásánál Rodrygo már közel volt az egyenlítéshez, ekkor azonban ziccerben még nem találta el a kaput.

A 29. percben viszont már sikerrel járt Rodrygo, a 16-os előteréből járó szabadrúgást a hosszú alsóba küldte a tétlen Bono mellett (1–1).

A játékrész hajrájában előbb Erik Lamela lövése csattant a bal oldali kapufán, majd Marcos Acuna és ismét Lamela veszélyeztetett – kaput egyikük sem talált.

A fordulást követően Acuna beadása után Mir pörgetett mellé, majd Ivan Rakitic lőtt a léc fölé, aztán ismét villant a Real:

egy kontra végén Rodrygo lőtt a bal alsó sarokba (1–2).

Nem sokkal ezt követően Álvaro Rodríguez növelhette volna az előnyt, de fejese célt tévesztett.

A 83. percben aztán megfogyatkozott a házigazda, Marcos Acuna csúszott méterekről, de labda helyett Dani Ceballos lábát találta telibe – piros lap.

A végén még […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/05/27/a-real-madrid-vereseggel-kuldte-budapestre-a-sevillat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Fordított az első félidő végén a Fradi! - A Ferencváros–Csukaricski Ekl-csoportmérkőzés percről percre

Fordított az első félidő végén a Fradi! – A Ferencváros–Csukaricski Ekl-csoportmérkőzés percről percre

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/sport/futball/2023/09/21/europa-konferencialiga-ferencvaros-csukaricski-csoportmerkozes-percrol-percre-kozvetites/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …