2024. szeptember 16., hétfőMa Edit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 419,00 Ft
2024.09.16. Edit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 419,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A Manchester United hatalmas pofonba szaladt bele Londonban

Hirdetés

A Manchester United hatalmas pofonba szaladt bele Londonban

A szezon talán legkiábrándítóbb teljesítményét nyújtva nullázták le a Manchester Unitedet Londonban. A hétfő esti mérkőzésen a középmezőnybe tartozó Crystal Palace már a 12. percben megszerezte a vezetést Olise révén, majd a 40. percben Mateta lőtt hatalmas erővel Onana hálójába.

GettyImages-2151776780

Fotó: Getty Images

A második félidőre sem változtak az erőviszonyok, Mitchell a kapu előtti kavarodásban rúgta hálóba a labdát, majd Olise vitte be a kegyelemdöfést, a vége így 4–0. Erik ten Hag csapata szezonbeli 13. vereségét szenvedte el, és visszacsúszott a nyolcadik helyre. A londoni csapat először tudta oda-vissza legyőzni az MU-t a bajnokságban, az őszi szakaszban, szeptember végén 1–0-ra nyert Manchesterben.

Hirdetés

Ennek értelmében a United egyre jobban távolodik Európától, és amennyiben a bajnokságban nem harcolja ki a nemzetközi kupaindulást, az FA-kupa döntőjében marad erre utolsó esélye.

Premier League, 36. forduló

  • Crystal Palace–Manchester […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/05/07/premier-league-36.-fordulo-crystal-palace-manchester-united/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rapport Richárd remekelt, rangadót nyert a magyar férfi csapat a sakkolimpián

A nyílt szekcióban a házigazda kilencedikként rangsorolt válogatottja Salvador és Peru könnyed legyőzése után alaposan …