2024. május 20., hétfőMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2024.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A hokiválogatott csapatkapitánya szerint a pofon talán még jókor is jött

Hirdetés

A hokiválogatott csapatkapitánya szerint a pofon talán még jókor is jött

Erdély Csanád az exkluzív interjúban elmondta: amikor a dán bajnoki döntőt követően kicsit késve csatlakozott a magyar kerethez, a csapatot egységesnek érezte, amelyben mindenki szeme előtt egy cél lebegett.

„Megérkeztem egy olyan brigádhoz, amelynek volt egy nagyon rossz első hete, aztán egy nagyon jól felívelő két-három hete” – nyilatkozta Erdély Csanád.

Hozzátette: a felkészülési meccsek fényében nem volt számára meglepetés, hogy jól kezdték a világbajnokságon, legyőzték Japánt és a Koreai Köztársaságot, Románia ellen pedig független az erőviszonyoktól az eddigiekhez hasonlóan presztízscsatára is kilátás volt, tekintve, hogy a román keret többségében székely játékosok alkotják, akik be szeretnék bizonyítani azt, hogy a magyar válogatottban is tudnának játszani. Ezután kitért Galló Vilmos mérkőzés utáni, elkeseredettségében tett nyilatkozatára, amelyben bohócnak nevezte a szövetségi kapitányt, Don MacAdamet.

Hirdetés

(Galló csütörtökön a szövetség közösségi oldalán kért bocsánatot a szakembertől.)

Erdély a történtekhez annyit fűzött: kulisszatitkokat nem szeretne elmondani, Gallóval viszont gyerekkoruk óta ismerik egymást, tekintve, hogy egy korosztályhoz tartoznak.

„Úgy ismertem meg, hogy egy nagyon emocionális, és mindent a csapatért beáldozó játékos. Nagyon szeret együtt pulzálni a meccsel, és már láttuk sokszor, hogyan tud küzdeni, az példaértékű. Ebből kifolyólag, hogy ez fájó vereség volt, gyors felindulásból, és nagyon meggondolatlanul cselekedett utána az interjú során. Amit nyilatkozott, az nyilvánvalóan nem elfogadható. Vilit azért kell megérteni, mert ezek olyan dolgok, amiket hirtelen mond az ember, és érteni kell, hogy akkor jössz le a pályáról, és ugyanúgy, mint az úszóknál, azonnal az orrod elé tolják a mikrofont, és mondasz meggondolatlan dolgokat. Vili emiatt bocsánatot is kért a közösségi oldalakon. Ezután pedig a csapat és a stáb részéről megbeszéltük a dolgot. Egyetlen szerencsénk van, hogy ma szünnap van, mert így van egy kis idő rendezni a sorainkat. A sorrendezések a tegnap este folyamán megtörténtek. Minden olyan dolgot és konfliktust lezártunk a csapat és a stáb részéről, amit szerettünk volna. Őszintébb lett a kommunikáció és sokkal egységesebbé vált ez a csapat, mint volt előtte. Vili is tudja, hogy mit csinált, mi is tudjuk, mindenki látta. Nyilván erről szóltak a cikkek, nem arról, hogy kikaptunk Romániától. A sokáig elhúzódó esti meetingek és a ma reggel után sokkal egységesebbnek látom a válogatottat, és egyáltalán nem érzem azt, hogy […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/jegkorong/2024/05/02/hoki-magyar-jegkorong-valogatott-roman-vilagbajnoksag-divizio-vb-erdely-csanad-bolzano/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ilyen az igazi rangadó: végletekig kiélezett csata után ismét a Veszprém nyerte a Magyar Kupát

Ami az egymás elleni összecsapásokat illeti: az idei szezonban a Szegednek nem sikerült még meglepnie a …