2024. szeptember 19., csütörtökMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 419,00 Ft
2024.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 419,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A Freiburg hivatalosan bejelentette, ki veszi át Sallai Rolandék irányítását

Hirdetés

A Freiburg hivatalosan bejelentette, ki veszi át Sallai Rolandék irányítását

Mint ismert, a Bundesligában szereplő Freiburg vezetőedzője, Christian Streich hétfőn jelentette be, hogy távozik a kispadról, és bár a jelöltek között ott volt többek között Lőw Zsolt is – aki nyárig még a Bayern München másodedzője –, végül házon belül oldották meg az edzőkérdést. 

A német sajtó már a napokban megszellőztette, hogy Julian Schuster veszi át nyártól a vezetőedzői szerepkört, aki eddig a klub utánpótlásában dolgozott. Érdekesség, hogy ez lesz a 38 éves szakember első feladata felnőttcsapat élén. A Freiburg péntek reggel jelentette be hivatalosan Schuster érkezését, aki 2008 és 2018 között játékosként szerepelt a csapatban. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/03/22/bundesliga-freiburg-vezetoedzo-julian-schuster-hivatalos-bejelentes-sallai-roland/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Red Bull F1-es csapata elállt a beígért különleges változtatástól a Szingapúri Nagydíj előtt

A konstruktőrök és Max Verstappen révén a pilóták között is címvédő csapat szerdán közölte, hogy …