2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A Bayern München milliárdokat kénytelen fizetni kirúgott vezetőedzőjének

Hirdetés

A Bayern München milliárdokat kénytelen fizetni kirúgott vezetőedzőjének

Azt már korábban bejelentette a német rekordbajnok Bayern München, hogy az idény végén stábjával együtt távozik a kispadról Thomas Tuchel vezetőedző, aki egy szezon után elhagyja a klubot. A német szakembernek ugyan még élő szerződése van a klubnál, amely nem nyáron járna le, de az eredménytelenség miatt a Bayern vezetősége felbontotta a kontraktust. Mint ismert, a bajorok a bajnokságban 12 év után szinte biztosan nem lesznek bajnokok, a kupából a harmadosztályú Saarbrücken ellen estek ki, a Bajnokok Ligájában viszont még versenyben vannak.

A sikertelenség miatt az öltözőben is egyre feszültebb lett a hangulat, Tuchelnek több játékosával akadt már összetűzése, konfliktusa, így a német szakember távozása elkerülhetetlenné vált. A szakításnak viszont komoly anyagi vonzata is van. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/04/02/bundesliga-bayern-munchen-thomas-tuchel-szerzodes-felbontas/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lélegzetelállító videó, 291 méterre repült az olimpiai bajnok síugró

Kobajasi 37,5 méterrel szárnyalta túl a hivatalos világrekordot a Hlidarfjall síközpontban. A horvát Index beszámolója …