2024. július 27., szombatMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A Bayern München a bajnok Leverkusen játékosával erősítene

Hirdetés

A Bayern München a bajnok Leverkusen játékosával erősítene

A lap kiemeli, hogy a rekordgyőztes szeretné megerősíteni a védelmét a következő idény előtt, de azt is, hogy a Tah kegyeiért folytatott harcba a Premier League csapatai is beszállhatnak.

A Sky úgy tudja, hogy már megkezdődtek a tárgyalások a felek között, de egyelőre még nincs egyezség az átigazolás kapcsán, a transzfer 20 millió euróba is kerülhet az új klubnak.

Tah szerződése ugyanakkor csak jövő nyárig szól, így ha nem sikerül hamarosan megegyezni vele, akkor még a nyáron lehet értékre váltani a játékjogát. Ez utóbbira hajlik is a Leverkusen, mivel nem szeretné védőjét ingyen elveszíteni a későbbiekben.

Hirdetés

A 28 éves hátvéd 2015-ben 9,5 millió euróért érkezett a Hamburgtól a Leverkusenhez, amelyben eddig 346 tétmérkőzésen lépett pályára. Piaci értékét a Transfermarkt 30 millió euróra taksálja.

(Borítókép: Rolf Vennenbernd/picture […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/04/30/bayern-munchen-bayer-leverkusen-jonathan-tah-atigazolas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Párizs minket is várt: az Index helyszíni stábja is rácsatlakozott az olimpiára

A mai nap a rendhagyó, Szajnára tervezett ceremóniáé, holnaptól viszont beindul az igazi nagyüzem a …