2024. július 27., szombatMa Anna, Anikó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Anna, Anikó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Vér nem folyt, de megkóstolta egymást Puzsér Róbert és Sebestyén Balázs

Hirdetés

Vér nem folyt, de megkóstolta egymást Puzsér Róbert és Sebestyén Balázs

A fehér sarokban (ruhában) Sebestyén Balázs, a fekete sarokban (ruhában) Puzsér Róbert. Így ült egymással szemben a két médiaszemélyiség a színpadon, ezzel is jelezve, hogy itt azért nem sima alákérdezések és puha válaszok szemtanúi lehetünk, hanem igazi csörte várható.

Nem is kellett sokáig várni az ütésváltásra, hiszen Sebestyén Balázs a bemelegítő kérdéseket és válaszokat követően így szólt:

Most megértettem, mi a baj. Valójában te az lehettél az iskolában, akit bezártak a szekrénybe, és én voltam az, aki bezárt.

Hirdetés

A műsorvezető mindezt arra felelte, hogy Puzsér Róbert a nagyközönség előtt a maga sajátos felütéseivel arra próbált választ kapni, hogy mi is a sebestyénbalázsság esszenciája.

Sebestyén Balázs szerint nincs itt valódi bántalmazás

Sebestyén Balázs azonban olyannyira beleállt a válaszokba – elismerve, hogy rádiósként persze hogy szerepelnek, és olykor túl is tolják a dolgokat, de csakis azért, hogy reggelente 1,5 millió embernek meghozzák az életkedvét –, hogy nem fogta vissza magát, és ezt mondta Puzsér Róbertnek:

Ha elolvasom a véleménycikkeidet, a kritikáidat, legalább harmincszor – ha nem harmincötször – több embert alázol porrá, szégyenítesz meg és pusztítasz el verbálisan, 3500 karakterben.

Persze azt is elmondja Sebestyén Balázs, hogy nincs itt valódi bántalmazás, ez csupán csipkelődés, „röhögünk a celebeken, görbe tükröt mutatunk”.

Puzsér Róbert elővette Sebestyén Balázs régi bűnét

Puzsér Róbert erre megidézte Sebestyén Balázs egyik régi „bűnét”, lényegében még a XX. századból, amikor egy műsorban megszégyenített egy lányt:

Itt van ez a playboy, ez a burzsoá kölyök, aki tinédzser fejjel tévé-műsorvezető, tévésztár, és odamegy egy csajhoz, akinek az az összes bűne, hogy egy »kis dagadt g*ci«. És ott őt élve boncolja, megszégyeníti.

Ezt követően Puzsér Róbert azt a kérdést is Balázsnak szegezte, hogy azóta ezt a lányt megkövette-e, bocsánatot kért-e tőle.

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs

Fotó: Rombai Péter […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/05/15/puzser-robert-sebestyen-balazs-sopronfest-vita-beszelgetes-podcast-vodcast/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Olyan ételeket szolgálnak fel a Balaton partján, hogy csak nézünk

Minden rekordot megdöntve idén a Balatoni Kör által szervezett Év strandétele versenyre 40 étellel neveztek a balatoni …