2024. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Újabb legendás filmet modernizálnak

Hirdetés

Újabb legendás filmet modernizálnak

Ismét mozivászonra kerül a néhai német író, Michael Ende közkedvelt fantasy regénye, a Végtelen történet (The Neverending Story), amelyből 1984-ben kultuszfilm is készült. A Michael Ende Productions és a presztízsfilmeket gyártó See-Saw Films új, közös vállalkozásának köszönhetően Fantáziaország világa ezúttal is élőszereplős filmben tér vissza a mozikba.

A Variety szerint Ende hagyatéka iránt az elmúlt években világszerte érdeklődtek, stúdiók és streaming szolgáltatók is feldolgozták volna a sztorit a modern közönség számára.

Ami jogokat illeti, a zöld lámpát Dr. Wolf-Dieter von Granau adta meg. A See-Saw producere Iain Canning és Emile Sherman, a Michael Ende Productions producere pedig Roman Hocke és Ralph Gassmann lesz.

Hirdetés

Bestsellerből a mozikba

Az először 1979-ben megjelent Végtelen történet Németországban bestseller lett, majd 45 nyelvre fordították le, és világszerte több millió példányban kelt el. A történet középpontjában az esetlen, de fantáziadús Bastian Balthasar Bux áll, aki a zsarnokok elől menekülve […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2024/03/22/vegtelen-tortenet-the-neverending-story-kultuszfilm-fantasy/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szétesett a lány személyisége, thriller a pszichiátrián

A Nuovo Balletto di Toscana olasz táncegyüttes előadásával indul 2024. április 27-én a 24. Budapest Táncfesztivál …