2024. szeptember 8., vasárnapMa Mária napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
2024.09.08. Mária Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Szuperfém, Z generáció, földön kívüli technológia: miattuk változik a földi élet

Hirdetés

Szuperfém, Z generáció, földön kívüli technológia: miattuk változik a földi élet

A Brain Bar minden évben a jövő legégetőbb kérdéseit állítja színpadra, és nem fél ezeket éles csavarral feltenni. A főbb témák közt szerepel például, hogy mi történik, ha nincs megoldás a klímaválságra, képes lesz-e valaha többre az a Mesterséges Intelligencia (AI), mint amit ma látunk belőle, és tényleg az influenszerkultúra jelenti-e a munka jövőjét.

Szeptemberben tizedik alkalommal rendezik meg a Brain Bar jövőfesztivált, ahova sztárszakértő érkezik Amerikából: Kathryn Paige Harden viselkedéskutató, a New York Times és a Washington Post szerzője arról beszél majd a magyar fiataloknak, miként hat a DNS-ünk arra, mennyire válunk sikeressé, egészségessé, és hogy viselkedünk másokkal.

Agymosás ellen kritikus gondolkodás

Az amerikai kutató mellett sok más izgalmas előadóval találkozhat a közönség. Magyarországra érkezik a Harvard Asztronómiai Intézetének volt elnöke, Avi Loeb, aki a Földön kívüli élet és intelligenciák kutatásának szentelte életét.

Hirdetés

A Magyar Zene Házában rendezett esemény hazai házigazdája Linczényi Márkó és Lil Frakk lesz, a fesztivál moderátoraként idén harmadjára tér vissza Magyarországra Iain Lindsay volt brit nagykövet is.

Budapestre érkezik a Beszélnünk kell Kevinről szerzője, Lionel Shriver írónő, aki szerint a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/05/30/brain-bar-dns-klimavalsag-magyar-zene-haza-kultura-klimavaltozas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ismét a Pink Floyd-slágereké lesz a főszerep a Várkert Bazárban

Szeptember 14-én újra Keep Floyding-koncert lesz a Várkert Bazárban. Az Into the Shining Sun című estén elhangzanak …