2024. május 20., hétfőMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2024.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Sok röhögés, alapvetően édes íz némi savanykás zamattal

Hirdetés

Sok röhögés, alapvetően édes íz némi savanykás zamattal

Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni című előadás megálmodója.

A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét, olvasható a fesztivál közleményében. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét.

Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni

Hirdetés

– állítja Stahl Judit.

Az előadást – amelynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is – kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lép majd színre.

Nők a középpontban 

Mint az korábban megírtuk, három inspiráló nő lesz az MBH Bank Gourmet Fesztivál nagykövete 2024. május 24–26. között a Millenárison. A szervezők azt szeretnék ezzel is hangsúlyozni, hogy a nők szerepe egyre láthatóbbá és meghatározóbbá válik a gasztronómiában.

A 2024-es Gourmet Fesztivál az inspiráló női energiákra fókuszál, amihez három nagykövet társult Fekete […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/05/16/stahl-judit-flodni-gourmet-fesztival/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy résen keresztül fotózták őket, ahogy szeretkeznek

Nem elég egy jó történetet megtalálni, ha nincs ügyesen feldolgozva – filmen, színházban vagy könyvben …