2024. február 29., csütörtökMa  napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
2024.02.29.  Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Robert De Niro a bíróságon kiabált a volt asszisztensével

Hirdetés

Robert De Niro a bíróságon kiabált a volt asszisztensével

Graham Chase Robinson 2008-tól 2019-ig dolgozott Robert De Nirónak, és a volt asszisztens állítása szerint „leste minden kívánságát”. A nő továbbá kiemelte, kiheverhetetlen traumát okozott számára a színész, ráadásul munkanélkülivé is tette – De Niro évente 300 ezer dolláros fizetést biztosított Robinsonnak, amíg ő fel nem mondott a fent említett indokok miatt.

A kedden tartott tárgyaláson Andrew Macurdy – Robinson ügyvédje – megkérdezte a színészt, igaz-e, hogy többször is vizelés közben hívta fel telefonon volt asszisztensét, mire De Niro kifakadt, és úgy fogalmazott:

Hagyjál már békén ezzel a hülyeséggel! Ezért hoztál ide minket?

Az Oscar-díjas színész továbbá tagadta, hogy valaha is verbálisan bántalmazta volna asszisztensét, és nyomatékosan tagadta azt az állítást is, mely szerint rendszeresen megvakartatta Robinsonnal a hátát ahelyett, hogy a hátvakaróját használta volna. 

Hirdetés

Ezek után dühösen Robinsonra nézett, és azt kiabálta: 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/11/01/robert-de-niro-graham-chase-robinson-per/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rárontott a művészre a KDNP aktivistája, cserébe megörökítette a festő

Mielőtt belevágnánk az új drMáriás-album ismertetésébe, feltétlenül meg kell emlékeznünk egy közelmúltbeli szürreális, már-már dadaista …