2024. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Reagált a menedzsment: ezért vannak még jegyek Azahriah mindhárom koncertjére

Hirdetés

Reagált a menedzsment: ezért vannak még jegyek Azahriah mindhárom koncertjére

Már csak napok választják el a rajongókat a nagybetűs koncert(ek)től, Azahriah háromnapos bulisorozatától, amely csak „tripla Puskásként” vonult be a köztudatba.

Azahriah május 24-26. között ad három koncertet a Puskás Arénában. Ő lesz az első magyar előadó, aki megtölti az arénát.

Hirdetés

Amikor tavaly októberben meghirdették az első, majd a második, végül – mindenki legnagyobb meglepetésére – a harmadik koncertet is, felbolydult az ország, a rajongók kis túlzással szétszedték egymást a jegyekért. A belépőre vágyók órákat álltak sorba a jegyiroda előtt, vagy várakoztak az online értékesítő portálokon, hogy megszerezzék az áhított kincset, a bebocsátást garantáló szelvényt. 

A koncerteket a szervezők azonnal telt házasnak titulálták, sőt maga az előadó is, ám a közösségi médiában azóta többen megjegyezték, vannak elérhető jegyek – mindhárom eseményre.

Sokszor látni ilyet

A koncertek esetén gyakori jelenség, hogy a telt ház után a szervezők újabb szektorokat nyitnak meg vagy helyeket szabadítanak fel. Így történt ez Azahriah tavalyi, arénás […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/05/22/meg-vannak-jegyek-azahriah-mindharom-puskas-koncertjere-supermanagement-jegy-telt-haz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Udvaros Dorottya visszatér a Katona József Színház színpadára

Udvaros Dorottya harminc év után vendégművészként visszatér a Katona József Színház színpadára – írja a …