2024. július 27., szombatMa Anna, Anikó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Anna, Anikó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Puzsér Róbert: Féltem, hogy beleőrülök, ha nem írhatom le, ami a fejemben van

Hirdetés

Puzsér Róbert: Féltem, hogy beleőrülök, ha nem írhatom le, ami a fejemben van

Sokan voltak kíváncsiak Puzsér Róbert az IndaPress kiadó gondozásában megjelent Metafizika című könyvének bemutatójára. Az estet Szily Nóra vezette, a beszélgetőtársak pedig Váradi Róbert és Magyar Dávid voltak, majd egy ponton bekapcsolódott Moll Tamás is, aki a szerző barátja és társa elmélkedéseiben. 

12 év rabszolgaság

Puzsér elmondta, hogy a könyvet élete fő művének tartja, és nem feltétlenül azért, mert tizenkét éven át írta, amihez bizony sokszor el kellett zárnia magát az őt körülvevő világtól.

A Metafizika az én világnézetem, a jelen állapotban feltétlenül. 

Élete fő művéről most azt gondolja, teljesebbet nem tud alkotni, ám nem veti el annak lehetőségét, hogy ha néhány év múlva másképpen látja a dolgokat, újrafogalmazza magát. 

Hirdetés

Azt sem titkolta, hogy a fejében cikázó gondolatok és képzetek már mentális egészségét veszélyeztették, és ezért is érezte magára nézve kötelezőnek, hogy papírra vesse gondolatait. 

A beszélgetés teljes egészében az Index […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/03/18/puzser-robert-feltem-hogy-beleorulok-ha-nem-irhatom-le-ami-a-fejemben-van/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Olyan ételeket szolgálnak fel a Balaton partján, hogy csak nézünk

Minden rekordot megdöntve idén a Balatoni Kör által szervezett Év strandétele versenyre 40 étellel neveztek a balatoni …