2024. szeptember 8., vasárnapMa Mária napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
2024.09.08. Mária Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Nappali bulik és majálisok várják a látogatókat a hétvégén

Hirdetés

Nappali bulik és majálisok várják a látogatókat a hétvégén

Május 4., szombat

Dunai Mackó Majális n°2: Május első hétvégéjén Szigetmonostoron, a Nemdebárkában élvezhetjük a tavaszi időjárást és a majálisozás hangulatát. Mindkét nap déltől kora estig koncertek szólnak, többek között olyan előadókkal, mint Mirage, Hanzee & Pászti, Bánhegyi Laura Quartet, Noémo vagy Henri Gonzo és a Papírsárkányok.

CityMatiné – A misztikus majális:  Végre látjuk a mámorító nyarat az alagút végén, sőt… már kicsit érezzük is a perzselő sugarakat és kedvenc dallamaink simogatását. Ezt ünnepelhetjük május 4-én, a CityMatiné soron következő nappali buliján, aminek a neve találóan A misztikus majális. Szombaton a Golftanyára érkezik CARLITA, Baladi, Captain Knuckles, Daniel Moritz, Obroni (live), Sabani, Sobek, és misztikus jógához is csatlakozhatunk.

Kikeltető záróbuli 2024:  A Kikeltető összehozza a fiatal zenészeket egymással és a legrelevánsabb szakmabeliekkel, bemutatja őket a KERET közönségének és segít nekik megtalálni a legjobb utat a karrierjük beindításához. Az esemény május 4-én, az előző évhez hasonlóan, a Turbinában zárul, ahol 18 órától kezdődően ismerkedhetünk meg az izgalmas line-uppal.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/05/02/programajanlo-hetvege-majus-citymatine-majalis/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ismét a Pink Floyd-slágereké lesz a főszerep a Várkert Bazárban

Szeptember 14-én újra Keep Floyding-koncert lesz a Várkert Bazárban. Az Into the Shining Sun című estén elhangzanak …