2024. március 2., szombatMa Lujza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 364,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
2024.03.02. Lujza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 364,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Nagy dobásra készül a Netflix karácsonyi ajándékként

Hirdetés

Nagy dobásra készül a Netflix karácsonyi ajándékként

Zack Snydert a zombi- és képregényfilmek specialistájaként ismertük meg, de a rendező sosem titkolta, hogy fanatikus Star Wars-rajongóként szívesen belépne a Csillagok háborúja univerzumába. Még akkor is, ha ezt „valószínűleg nem élné túl”, mivel tisztában van azzal, hogy a saját stílusában leforgatott SW-film sokaknál kiverné a biztosítékot. És talán ő is érezhette, hogy nem sok esély van arra, hogy teljesen szabad kezet kap néhány – finoman szólva megosztó – húzása után.

Ennek ellenére először a Lucasfilmnél kopogtatott szerelemprojektje, a Rebel Moon ötletével, de az a Disney-felvásárlás közepén passzolta a tervet, amely így a Netflixnél landolt. Most pedig bemutatták az első előzetest a karácsony előtt, december 22-én képernyőkre kerülő filmből, amely elsőre valóban egy Star Wars-mozinak tűnik, csak azoknál sokkal brutálisabb.

Netflix Rebel Moon

Fotó: Clay Enos/Netflix

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2023/08/23/netflix-rebel-moon-trailer-zack-snyder-star-wars-film/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rárontott a művészre a KDNP aktivistája, cserébe megörökítette a festő

Mielőtt belevágnánk az új drMáriás-album ismertetésébe, feltétlenül meg kell emlékeznünk egy közelmúltbeli szürreális, már-már dadaista …