2024. július 27., szombatMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Meghalt Chris Cross

Hirdetés

Meghalt Chris Cross

Meghalt az Ultravox zenekar sztárja, Chris Cross – jelentette be zenekari társa, Midge Ure, aki úgy emlékezett meg barátjáról, mint „a ragasztóról, ami összetartotta a zenekart”. A zenész, akinek igazi neve Chris Allen volt, a basszusgitáros volt a zenekarban, amely leginkább az 1981-es Vienna című slágerükről ismert – számolt be a Sky News.

A hírek szerint március 25-én halt meg, de a hírt tegnap este osztották meg.

Hirdetés

A közösségi médiában közzétett búcsúztatásában az Ultravox frontembere, Ure azt mondta:

Együtt dolgoztunk, együtt játszottunk, együtt zenéltünk, és együtt rendeztünk videókat. Barátok és Ultravox-társak is voltunk.

„Még a külön töltött évek után is sikerült ott folytatnunk, ahol abbahagytuk, mintha a köztes évek soha nem is léteztek volna. Te voltál a ragasztó, ami összetartotta a zenekart. Te voltál a logika az őrületben és az őrület az életünkben. Nagyszerű volt megismerni és együtt fejlődni veled. Szeretünk, és hiányzol, öreg barátom.”

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/04/02/meghalt-elhunyt-chris-cross-basszusgitaros-enekes-zenesz-ultravox/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Olyan ételeket szolgálnak fel a Balaton partján, hogy csak nézünk

Minden rekordot megdöntve idén a Balatoni Kör által szervezett Év strandétele versenyre 40 étellel neveztek a balatoni …