2024. szeptember 8., vasárnapMa Mária napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
2024.09.08. Mária Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Magyar szereplők az amerikai szuperprodukciókban

Hirdetés

Magyar szereplők az amerikai szuperprodukciókban

Klasszikusok és kortárs művek is szerepelnek a MET 2024/2025-ös évadának repertoárján, és bár oda eljutni korántsem egyszerű, a Művészetek Palotája megfordította a dolgot, vagyis az operákat juttatja el hozzánk.

A HD-minőségű közvetítésekben népszerű darabokat és magyar szereplőket is láthatunk majd ősztől. Jacques Offenbach utolsó színpadi művével, a Hoffmann meséivelindul a sorozat októberben.

Bartlett Sher rendezésében a címszerepet napjaink egyik legkiemelkedőbb francia tenorja, Benjamin Bernheim kapta, szerelmeit pedig Erin Morley, Pretty Yende és Clémentine Margaine alakítja.

Hirdetés

Kortárs drámából opera

Egy modern darabbal, a Groundeddal folytatódik a sor. George Brant 2012-es története egy drónpilótáról szól, ami monodrámaként futott Anne Hathaway főszereplésével, és aratott nagy sikert a Broadwayn, majd tavaly átlényegült kétszereplős kamaraoperává, amelyben Emily D’Angelot és Ben Blisst láthatjuk.

Novemberben visszatérhetünk a klasszikusokhoz. A Tosca címszerepét a norvég Lise Davidsen kapta, mellette pedig a brit-olasz Freddie De Tommaso debütál majd a

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/05/08/metroplitan-opera-met-mupa-kutasi-judit-kalman-peter/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ismét a Pink Floyd-slágereké lesz a főszerep a Várkert Bazárban

Szeptember 14-én újra Keep Floyding-koncert lesz a Várkert Bazárban. Az Into the Shining Sun című estén elhangzanak …