2024. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2024.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Az orvosok sem tudják, mi baja a híres magyar színművésznek

Hirdetés

Az orvosok sem tudják, mi baja a híres magyar színművésznek

A Metropol számolt be a Família Kft. szeretett Szép nagypapája egészségügyi állapotáról. Baranyi László sokat küzd 2021 óta, amikor is elkapta a koronavírust, és hosszú időre kórházba került. Fél évvel később is még poszt-Covid-tünetektől szenvedett.

A színésznek a térdével is gondjai vannak, de kora miatt az orvosok nem javasolják a műtétet, így nem nagyon tudja megszüntetni a fájdalmat. Az elmúlt két évben háromszor is elesett, a feje, a karja és a válla is megsérült. Tavaly a kórházi ágyából közölte, hogy sztrókot kapott. 

Nincsenek túl jó híreim, nagyon szomorú vagyok. Nem tudják, hogy mi a bajom. Hónapok óta éjjelente úgy izzadok, mint egy ló. Háromszor kell pizsamát cserélnem, mert facsarni lehet belőle a vizet. Voltam orvosnál, szinte nincs olyan vizsgálat, amit ne végeztek volna el rajtam, de csak széttárják a karjukat a szakemberek, mert az eredményeim jók, a tünetek azonban nem múlnak

– nyilatkozta most Baranyi László a Metropolnak. Mint mondta, nemrég új gyógyszereket kapott, azoktól várja most a csodát, és bízik benne, hogy jobban lesz. 

Hirdetés

Dührohamok gyötrik

Elmondása szerint már egészen apró dolgokon is fel tudja magát bosszantani, pedig régen nagyon nehezen lehetett kihozni a sodrából. Sokszor a felesége figyelmezteti, hogy fogja vissza magát.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/04/27/baranyi-laszlo-betegseg-orvos-egeszseg-egeszsegugy-szinesz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb három évre megválasztották a Szépírók Társaságának elnökségét

A Szépírók Társasága 2024. május 18-án tartotta közgyűlését, amely újabb három évre bizalmat szavazott a …