2024. július 27., szombatMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Apját börtönbe zárták, anyja elhagyta, semmije sem volt, de ma az egész világ ismeri

Hirdetés

Apját börtönbe zárták, anyja elhagyta, semmije sem volt, de ma az egész világ ismeri

A „kéthangú énekes” – sokan így ismerik Marcelito Pomoyt. A filippínó énekes azzal vált sztárrá hazájában még a 2010-es években, hogy ritka vokális adottsággal bír. Hatalmas hangterjedelmének köszönhetően képes férfi és női hangon is énekelni. A Fülöp-szigeteki Pilipinas Got Talent műsorban is azzal nyűgözte le a zsűrit, hogy

Andrea Bocelli és Celine Dion közös duettjét, a Prayer című dalt adta elő egymaga.

Hirdetés

Később az Egyesült Államokba is eljutott a híre, ahol az Amercia’s Got Talent: The Champions különkiadásában versenyzett más, korábbi bajnokokkal, s ott egészen a negyedik helyig jutott az all star versenyében. Ott a Szépség és a szörnyeteg duettjét adta elő egyedül. Idén, vagyis 2024. május 24-én Magyarországon is megmutatja tehetségét a Tüskecsarnokban, ennek alkalmából ültünk le vele beszélgetni.

Marcelito Pomoy alázatos, kedves ember, aki türelmesen hallgat, megfontoltan beszél, és őszintén, nagy hanggal nevet. Tehetségét és pozitív életszemléletét is megőrizte, annak ellenére, hogy gyermekkora nem volt könnyű. Apját börtönbe zárták, édesanyja elhagyta. Rabok, majd később örökbe fogadó családja gondoskodott róla, míg elég idős nem lett, hogy saját talpára álljon. 

Alkalmi munkákat végzett tinédzserkorában, ekkor fedezte fel és kezdte el csiszolni tehetségét. Mivel képes férfi bariton és női mezzoszoprán hangon is énekelni – utóbbit is elképesztő meggyőző módon –, felfigyeltek rá, és a húszas évei második felében már az egész ország ismerte a nevét. De egyáltalán nem volt könnyű útja onnantól kezdve sem. Számos alkalommal kellett erőt vennie magán a nehéz időkben, és nem kevés szerencsére is szüksége volt.

Marcelito Pomoy

Marcelito Pomoy

Fotó: Németh Kata / Index

Új ország, új lemez

Európai karrierje központjául Magyarországot választotta, itteni szervező céggel is dolgozik, ők felelnek az összes nemzetközi fellépéséért, ráadásul egy új producerrel munkálkodnak első, feldolgozások mellett már saját dalokat is felvonultató albumán. A következő három lemezének producere Pierpaolo Guerrini, aki Andrea Bocellivel is együtt dolgozott.

Talán a sors akarta így

– fogalmazott Pomoy magyarországi munkakapcsolatairól, hiszen sokáig azt hitte a megkeresésre, hogy csupán valami átverés.

Nem értettem, miért gondolta ezt, de utána a tolmáccsal közösen elmesélte, hogy nem egyszerű az élet a Fülöp-szigeteken. Számos olyan ember van, aki hasonló ajánlatokkal próbálja elcsábítani a helyieket, de sokszor elég egy rossz döntés, hogy valakinek a teljes jövője tönkremenjen, sőt van, hogy az életük is veszélyben forog ilyenkor.

Épp ezért Marcelito Pomoy és felesége – aki egyben menedzsere is az énekesnek – mindig óvatosan bánt az efféle ajánlatokkal. Hasonló volt a helyzet a The […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/03/29/marcelito-pomoy-fulop-szigetek-interju-koncert-americas-got-talent-the-ellen-show/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Olyan ételeket szolgálnak fel a Balaton partján, hogy csak nézünk

Minden rekordot megdöntve idén a Balatoni Kör által szervezett Év strandétele versenyre 40 étellel neveztek a balatoni …