2024. július 27., szombatMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A világon elsőként 8 napos nyitvatartással várja a bulizókat az Instant–Fogas komplexum

Hirdetés

A világon elsőként 8 napos nyitvatartással várja a bulizókat az Instant–Fogas komplexum

Az Instant–Fogas komplexum az egyik legnagyobb partihely Európa közepén, mely Budapest legendás romkocsmáinak egyesülésével jött létre. A Fogas Ház és az Instant már önmagukban is meghatározó szereplői voltak a pesti éjszakáknak, de mióta az Akácfa utcában egyesítették erőiket, nem túlzás azt mondani, hogy egy egyedülálló romkocsma-birodalom született. Egy elvarázsolt, véget nem érő partilabirintus, ami számtalan különböző hangulatvilággal, zenei stílussal és szórakozási lehetőséggel várja a bulizni vágyókat.

Hét egymástól elszeparált és különböző stílusú zenei tér 1200 négyzetméternyi táncterületet kínál, ahol mindenki megtalálja a kedvenc zenei stílusát.

Instant–Fogas, ahol vasárnap délután is bulizhatunk

Az Instant–Fogas komplexum most gondolt egy nagyot, és eltervezte, hogyan adhatna még többet a közönségnek, így a világon elsőként vezeti be a 8 napos nyitvatartást. De mit is jelent ez pontosan a bulizni vágyókra nézve?

Eggyel több alkalmat a belváros legnagyobb partijával!

Hirdetés

Az Instant–Fogas komplexum minden nap este 18 órától hajnali 6-ig tart nyitva, de április 21-től extraként – vagyis bónusz 8. napként – már vasárnap 2-től kinyitnak.

Társaságunk hamarosan büszkén bemutatja azt, amit még eddig a világon senki! Az Instant–Fogas, Budapest legnagyobb partikomplexuma a világon elsőként vezeti be a 8 napos nyitvatartást! Április 21-én indulunk! […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/04/02/-instant-fogas-komplexum-buli-party-budapest/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Olyan ételeket szolgálnak fel a Balaton partján, hogy csak nézünk

Minden rekordot megdöntve idén a Balatoni Kör által szervezett Év strandétele versenyre 40 étellel neveztek a balatoni …