2024. július 27., szombatMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A sógun sztárja visszatér a második évadban

Hirdetés

A sógun sztárja visszatér a második évadban

Hiroyuki Sanada, az FX limitált sorozatának, A Sógunnak a sztárja és producere visszatér Lord Yoshii Toranaga szerepében, mondták el különböző források a Deadline-nak. Sanada karakterének útja be van biztosítva, mégpedig, hogy Sógunná váljon, és Japánt a béke korszakába vezesse a James Clavell regényének karakterein alapuló folytatásban.

A többi elem kidolgozása még folyamatban van, és az üzletek véglegesítése is most történik az FX azon törekvésének részeként, hogy A Sógunt a limitált sorozat nagy kereskedelmi és kritikai sikerének fényében egy második évaddal vigye tovább. Az erőfeszítések végeredménye határozza meg, hogy A limitált, vagy drámasorozatnak minősül-e a jövőben, ami a 2024-es Emmy-díj miatt lehet érdekes. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/05/13/a-sogun-sorozat-film-szereplo-hiroyuki-sanada/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Olyan ételeket szolgálnak fel a Balaton partján, hogy csak nézünk

Minden rekordot megdöntve idén a Balatoni Kör által szervezett Év strandétele versenyre 40 étellel neveztek a balatoni …